Gek

Als ik een moment in mijn leven zou moeten aangeven waarvan ik dacht dat ik gek zou zijn dan is het nu. Zojuist heb ik 8 oxazepam geslikt, zonder dat ik heel goed weet waarom. Afgelopen dinsdag had ik er 5 genomen. Ik snap mezelf niet meer. Ik voel me elke dacht slecht. Ik heb de behoefte om mezelf te verwonden. Ik denk niet dat er ooit een plek voor mij in deze wereld gaat zijn. Ik denk niet dat het ooit nog goed gaat komen. Ik weet niet meer wat ik nog probeer te bereiken. Ik geloof dat ik alleen ben en geen connecties met mensen aan kan gaan. Ik weet niet hoe normale mensen hun dag vullen, wat voor activiteiten zijn normaal? Hoe maken mensen vrienden? Ik snap niets meer, ik voel niets als ik niet ongelukkig ben. Ik heb niets meer te vertellen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s