1 reden

In films en series zijn er vaak momenten dat het niet goed gaat met de hoofdperso(o)n(en), soms is dit omdat ze zich niet goed voelen, omdat het allemaal te veel is en ze het niet meer zien zitten. Ze kunnen het alleen niet meer aan. Maar dan is er altijd minstens een iemand in hun omgeving die dit doorheeft, ze kennen de hoofdpersoon zo goed, of geven zoveel om hem of haar, dat ze door hebben dat die persoon ze nodig heeft. Deze vriend of vriendin is dan de reden om door te vechten, niet meer alleen zijn is de doorslaggevende factor, iemand die veel om je geeft.

Maar wat nou als in jouw leven niemand naar je toe komt? Als niemand in je omgeving door heeft dat het zo slecht gaat dat je niet meer wil leven. Als niemand genoeg om je geeft om te checken of je het nog aankan in je eentje? In de afgelopen maanden heb ik soms in een gesprek mezelf opengesteld en aan mensen verteld of laten merken hoe slecht het eigenlijk. Als zelfs de mensen die weten dat je het zo hard nodig hebt geen moeite doen om een reden om te leven te zijn, ben je dan misschien die reden gewoon niet waard?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s